Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (2.93 secunde)
Serviciul TraficOK ofera date din trafic ce vizeaza ambuteiaje, accidente, drumuri in lucru, conditii meteo nefavorabile pentru trafic si monitorizeaza majoritatea municipiilor din tara, dar si principalele si cele mai aglomerate sosele din Romania:
Periodic, ISU si Romatsa fac aplicatii pe aceste calculatoare pentru a simula accidente de aviatie si reactia la acestea. De ce nu s-au trimis coordonatele exacte, asa cum se face in timpul aplicatiilor?
In caz de accidente sau actiuni de vandalizare si furt, camerele de luat vedere asigura oamenilor legii datele necesare in vederea gasirii inculpatilor si sanctionarii acestora conform legii aflate in vigoare.
Se mai petrec si accidente. O sa pretend ca nu s-a intamplat nimic si imi voi vedea de viata mea.
"Este trist cand se intampla astfel de accidente. Acest eveniment care a avut loc azi dimineata la Londra nu a fost chiar atat de infricosator, se putea intampla oriunde, pacat ca au murit niste oameni.
De altfel, cu aceasta ocazia, Denisa si sotul ei au prezentat si patru cazuri impresionante, pe care le-au preluat si de care se ocupa, pentru a le reabilita din toate punctele de vedere si a oferi pacientilor din nou o viata cat mai apropiata de cea pe care o aveau inaintea nefericitelor accidente prin care au trecut.
Dar investigatiile sunt greu de continuat, cand accidente ciudate incep sa aiba loc, totul legandu-se de afaceristul Enoch Oswald, una dintre cele mai importante figuri ale orasului (si in casa caruia lucra, de cincisprezece ani, una dintre martorele cheie in procesul Mathry).
Pornind de la cele mai frecvente cauze ale mortii (boli, accidente, dezastre, sinucideri, eutanasii, omucideri), urmate de modalitatile de eliminare sau conservare a cadavrelor, inclusiv modurile de mumificare utilizate din Egiptul antic si pana in prezent, continuand cu prezentarea metodelor de investigare criminalistica a omorului, cartea prezinta in partea finala si aspecte spirituale ale mortii umane constind in prezentarea comparativa a conceptelor religioase despre moarte si, totodata, demersurile de comunicare cu cei plecati dintre noi.
In plus, autoritatile de la Berlin amintesc faptul ca tara noastra ocupa un loc fruntas in Uniunea Europeana la capitolul accidente rutiere mortale.
In cei 10 ani ai studiului au fost inregistrate 15.330 de accidente cardiace, iar dintre acestea putin mai mult de jumatate au avut ca rezultat decesul pacientului in termen de cel mult 28 de zile de la producere.
Gronbaek a mai declarat faptul ca persoanele care consuma frecvent vin au un nivel de educatie mai ridicat, sunt sanatoase si mai putin predispuse la obezitate, in comparatie cu oamenii care consuma bere si au un nivel de educatie scazut, iar din punct de vedere medical sunt predispuse obezitate si accidente cardio-vasculare.
Insa administrarea lor a fost diminuata, deoarece sporeste riscul de accidente trombo-embolice. In prezent, estrogenii sunt prescrisi intr-un numar restrans de cazuri si sunt sistematic asociati prevenit unui tratament anticoagulant.
Insa administrarea lor a fost diminuata, deoarece sporeste riscul de accidente trombo-embolice. In prezent, estrogenii sunt prescrisi intr-un numar restrans de cazuri si sunt sistematic asociati prevenit unui tratament anticoagulant.
pot provoca accidente tragice. Chiar si cel mai dresat caine se poate speria la un zgomot puternic - claxon, motor de motocicleta ambalat la maximum, chiar si un tunet daca afara e furtuna - transformandu-se intr-un element perturbator pentru conducătorul auto.
Potrivit primarului general, au fost opt contestatii ajunse la sase curti de apel, iar in acest timp, din cauza lipsei marcajelor de pe strazi, s-au produs accidente ale caror victime au fost si copii.
Partea proasta este ca desi par ca nu imbatranesc, aceste animale, totusi, se pot imbolnavi in urma unor accidente sau rani.
Astfel, o ancheta efectuata in China in 2009 scoate in evidenta ca in aceasta tara doar aproximativ 30% dintre fumatori stiu ca tutunul cauzeaza cardiopatii coronariene si accidente vasculare cerebrale.
• Constructia unor poduri noi peste Dunare impreuna cu partenerii bulgari; • Implementarea unui proiect de management al riscurilor in Delta Dunarii (inundatii, accidente cu impact transfrontalier).
Corpul nostru lipeste aceste reziduuri de peretii vaselor de sange, dar in cazul unor eforturi mari, cand presiunea creste, aceste reziduuri se pot dezlipi si bloca vasele capilare din zona creierului provocand accidente cerebrale.
• Pierderile de memorie predispun pacientul la accidente, astfel ca asigurarea unei sigurante optime este esentiala. • Asa cum este de asteptat, boala va evolua iar lipsa unui rost isi va face simtita prezenta.
google-analytics.com